Η εταιρία ιδρύθηκε το 1982 με τα τότε πρότυπα της Σουηδικής τεχνολογίας – τεχνογνωσίας – υλικών καθαρισμού. Το 1997 αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς υπό τον Μάρα Δημήτριο όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας Arla Group είναι:

  • Καθαρισμός χαλιών , κουβερτών, παπλωμάτων, φλοκατών.
  • Επιτόπου καθαρισμοί μοκετών – σαλονιών.
  • Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων
  • Γενικοί καθαρισμοί κατοικιών – καταστημάτων – τζαμιών – δαπέδων πάσης φύσεως.
  • Αποφράξεις αγωγών – απολυμάνσεις.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο του καθαρισμού το 2006 η εταιρία επένδυσε και δημιούργησε για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 900 τ.μέτρων. Ένα χρόνο αργότερα η εταιρία επένδυσε σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τον καθαρισμό χαλιών, κουβερτών, παπλωμάτων δίνοντας έτσι μια άλλη αίσθηση στην ασφάλεια και στην ποιότητα του καθαρισμού.

Το 2009 η εταιρία βρίσκεται και πάλι στην ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων – αποξυδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες.

Το 2009 παρουσιάζει η εταιρία και πάλι μια νέα καινοτομία στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων. Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι 100% βιοδιασπώμενα. Ακόμη είναι microsplitting, δεν περιέχουν σαπούνια τοξικά και είναι ακίνδυνα για εσάς και το περιβάλλον και τα κατοικίδια. Η εταιρία έχει έδρα την Κατερίνη – νομό Πιερίας και δραστηριοποιείται στο νομό Λάρισας και προσεχώς στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες από κάμερες οι οποίες παρακολουθούν τον χώρο 24 ώρες το 24ωρο. Οι συναγερμοί είναι συνδεδεμένοι με ιδιωτική εταιρία security και όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα στην εταιρία Interamerican για κλοπή φωτιά, πλημμύρα και πάσης φύσεως ζημιά με αριθμό συμβολαίου 3885277-04.

Arla Group Καθαρισμός χαλιών © 2021