Καθαρισμός χαλιών
Ο καθαρισμός των χαλιών είναι μια ευαίσθητη διαδικασία η οποία χωρίζεται στους ακόλουθους τομείς:

Παραλαβή χαλιών

Η παραλαβή των χαλιών σας γίνεται με ένα τηλεφώνημα.

Στα χαλιά τοποθετείται ένα barcode ώστε το κάθε χαλί να έχει τον δικό του κωδικό για να γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται το χαλί.

παραλαβή χαλιών arlagroup

Τίναγμα χαλιών

Πριν το πλύσιμο του χαλιού τοποθετείται στο ειδικό μηχάνημα τινάγματος χαλιών. Το μηχάνημα αυτό απαλλάσσει το χαλί από σκόνη, χώμα, σκουπίδια, ακάρεα και ότι έχει συσσωρευτεί στο βάθος του χαλιού. Το “τιναχτήρι χαλιών” δεν δημιουργεί φθορές στα χαλιά.  

Καθαρισμός χαλιών

Το καθάρισμα των χαλιών σας γίνεται σε ειδικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας. Αφού τσεκάρουμε τον τύπο του χαλιού επιλέγουμε το πρόγραμμα καθαρισμού στον υπολογιστή του μηχανήματος. Το χαλί εισάγεται στο μηχάνημα και με οικολογικά καθαριστικά χωρίς να βλάπτουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον ξεκινά η διαδικασία καθαρισμού. Αυτόματα γίνεται η μέτρηση του χαλιού και αποθηκεύεται στον υπολογιστή. Έτσι γνωρίζουμε με ακρίβεια τα τ.μ και τον τύπο του χαλιού σας.

πλύσιμο χαλιών arlagroup
arlagroup τίναγμα χαλιών

Στέγνωμα χαλιών

Το στέγνωμα των χαλιών είναι πολύ σημαντικό. Για αυτό και η εταιρία μας διαθέτει φυγοκεντρικό μηχάνημα για την απομάκρυνση του νερού από τα χαλιά και ειδικό στεγνωτήριο που δεν το διαπερνά ο ήλιος.

Συσκευασία – φύλαξη – αποθήκευση χαλιών

Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με κατάλληλες συνθήκες προστασίας.

Με ειδικό μηχανισμό μετράμε την υγρασία των χαλιών ώστε να είναι στα κατάλληλα επίπεδα και να αποφευχθεί ο σχηματισμός μούχλας.

Γίνεται ο τελευταίος σχολαστικός έλεγχος και το φινίρισμα, συσκευάζονται και αποθηκεύονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την φύλαξη τους. Όλα τα χαλιά ασφαλίζονται.

arlagroup φύλαξη χαλιών
Arla Group Καθαρισμός χαλιών © 2021