Οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων ή Κέντρα Υπηρεσιών Γηριατρικής- Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, είναι  χώροι φιλοξενίας και απευθύνονται σε Ηλικιωμένα άτομα για προσφερόμενη φροντίδα μιας καλύτερης ποιητικής διαβίωσης.

Περισσότερα…. Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού

Η δημιουργία των Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών έχει σαν στόχο , την προσφορά ιδανικών λύσεων απορρύπανσης, αναζωογόνησης και Εξυγίανσης, του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

Οι φιλοξενούμενοι σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, δικαιούνται ένα Αρμονικά καθαρό και υγιεινό περιβάλλον με στόχο την βελτιωμένη προστασία της κοινωνικής ευεξίας και υγείας τους.

Ζητήστε μας Δωρεάν ένα Test….Dry!! Καθαρισμού, στο 23510 39686 για να μάθετε για αυτά που δεν ξέρετε και δεν φαίνονται.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Και δεν ξεχνάμε ότι : Με την Φροντίδα των Εξειδικευμένων Bio-εφαρμογών Συντήρησης, παρέχεται η προεργασία άμεσης επέμβαση ώστε προλαβαίνετε την εξάπλωση, σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αρθρόποδα υγειονομικής σημασίας, κοριοί, ψύλλοι, ψείρες,  ψώρα και τσιμπούρια  (Κρότωνες),  διότι η ιδία προεργασία κρίνεται απαραίτητη πριν ή και μετά από κάθε εφαρμογή για την εξόντωση τους , είτε με βιοκτόνα, (Συνιστούμε πάντα στους υπεύθυνους ότι, αν χρειαστεί να γίνει, μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμογή απεντόμωσης, τότε αυτή θα πρέπει να γίνει με την παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα,  ο οποίος να έχει προβεί π.χ σε (« Αναγγελία έναρξης » σύμφωνα με το νόμο 3919/2011) ή/και υπέρθερμου ατμού (πίεση 4- 10 bar για 184,13ο C), θερμικής απεντόμωσης, ελεγχόμενης ή τροποποιημένης ατμόσφαιρας, κλπ.

Σχετικά Άρθρα

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Η συνεχόμενη εξάπλωση της ψώρας, μια άκρως μεταδοτικής νόσου.

Η Διαφορετικότητα των Φιλοπεριβαλλοντολογικών Πρακτικών και Μεθόδων στους Εσωτερικούς Χώρους.

Η Μούχλα προσελκύει τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ στα σπίτια μας.

Μήπως γίνεται ‘‘ανεξέλεγκτη χρήση’’ βιοκτόνων στα σπίτια μας;

Ο 10λογος φροντίδας για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι.

Περισσότερη οικονομία, υγεία και ευημερία, με αλλαγές στους τρόπους καθαρισμού.

Στρώμα:Λερώθηκε -λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια με Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών