shutterstock_139906543-940x360Η Αναβαθμισμένη  καθαριότητα βελτιώνει τον τρόπο ζωής. Σταθμοί Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών είναι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, τα Κέντρα Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών κλπ Αυτοί οι χώροι είναι μονάδες  φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών, προσχολικής και σχολικής ηλικίας και μπορούν να προσφέρουν αγωγή και διαπαιδαγώγηση, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, για μια καλύτερη ποιητική διαβίωση.

Περισσότερα…. Σταθμοί Φροντίδας – Απασχόλησης Παιδιών και Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού

Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής για ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον μαζί με την συνεχή προσπάθειά σας για βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών σας, βοηθά τα παιδιά στον δημιουργικό τρόπο ζωής. Δημιουργούμε ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερη απόδοση, μέσα από την  “Βεβαιωμένη Απόδειξη Εφαρμογής”   Βio-καθαρισμών με Απορρύπανση , Αναζωογόνηση και Εξυγίανση

Η Arla Group αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, στην ζήτηση Εξοπλισμού και Παρεχομένων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, με νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο”.

H εγκατάσταση ενός συστήματος καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα HealthWay, (Powerful high-ozone air purification) θα συνεισφέρει στην διατήρηση του χώρου δωματίου στα υψηλά Standards. Είναι πιστοποιημένο, για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με εξουδετέρωση το 98-100% σε ιούς, 98-100% σε βακτηρίδια , 94-100% σε μύκητες κλπ.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Και δεν ξεχνάμε ότι : Με την Φροντίδα των Εξειδικευμένων Bio-εφαρμογών Συντήρησης, παρέχεται η προεργασία άμεσης επέμβαση ώστε προλαβαίνετε την εξάπλωση, σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αρθρόποδα υγειονομικής σημασίας, κοριοί ψύλλοι, ψείρες, ψώρα και τσιμπούρια (Κρότωνες), διότι η ιδία προεργασία κρίνεται απαραίτητη πριν ή και μετά από κάθε εφαρμογή για την εξόντωση τους , είτε με βιοκτόνα, (Συνιστούμε πάντα στους υπεύθυνους ότι, αν χρειαστεί να γίνει, μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμογή απεντόμωσης, τότε αυτή θα πρέπει να γίνει με την παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα,  ο οποίος να έχει προβεί π.χ σε (« Αναγγελία έναρξης »  σύμφωνα με το νόμο 3919/2011) ή/και υπέρθερμου ατμού (πίεση 4- 10 bar για 184,13ο C), θερμικής απεντόμωσης, ελεγχόμενης ή τροποποιημένης ατμόσφαιρας, κλπ.

 “Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Σχετικά Άρθρα

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Η Διαφορετικότητα των Φιλοπεριβαλλοντολογικών Πρακτικών και Μεθόδων στους Εσωτερικούς Χώρους.

Η Μούχλα προσελκύει τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ στα σπίτια μας.

Επιθετικά ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ οι νέοι εισβολείς στα σπίτια μας.

Αντιμετωπίζοντας το άκαρι της ψώρας σε μια σύγχρονη κοινωνία

Πρόληψη για την εσωτερική επιμόλυνση ως προτεραιότητα έναντι του ελέγχου.

Pillbugs και Sow bugs οι “ενοχλητικοί μετανάστες” στα σπίτια μας.

Επικίνδυνη αλλά και πολυδάπανη η επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων

Οι “10 μισές αλήθειες” για την δήθεν ποιοτικά φθηνή καθαριότητα.

Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

‘‘Καθαρόν Εστί’’ 2015,…..γιατί δεν συμβιβάζεστε, με τίποτε λιγότερο, από ό, τι σας αξίζει.!!!