Επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της καθαριότητας.

Η  Arla Group ,  ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, αναβαθμίζει την ποιότητα  των Επαγγελματικών υπηρεσιών της , σε όλους τους τομείς της καθαριότητας, διασφαλίζοντας τους Ποιοτική Διαβίωση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής

 ‘‘Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης του πραγματικά καθαρού.’’

Η Οικολογική Ευαισθητοποίηση, μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές ,απαιτούν την Υιοθέτηση  χρήσης εξειδικευμένων μεθόδων και συστημάτων επαγγελματικού καθαρισμού.

Οι ταχείς ρυθμοί  ανάπτυξης στους τομείς της καθαριότητας, χρειάζονται ένα Περιβαλλοντικό Σύστημα Διαχείρισης με Εναλλακτικές Μεθόδους και κυρίως τη δέσμευση για μια Βελτιωμένη Ποιότητα στις παρεχόμενες  υπηρεσίες.

Δείτε τις υπηρεσίες μας…

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας.

επιδιορθώσεις χαλιών arlagroup

Επαναφορά χρωμάτων χειροποίητων χαλιών, αλλαγή κρόσσια, αποχνουδοποίηση χαλιών, τροποποίηση διαστάσεων μοκετών , κολλάρισμα χαλιών, επαναφορά της ίνας του πέλους, αντικατάσταση φθαρμένα ρέλια

Ένα εξειδικευμένο  και καινοτόμο πρόγραμμα υπηρεσιών Bio-καθαρισμού που μπορεί να σας δώσει σίγουρες λύσεις για όλες τις ποιότητες χειροποίητων χαλιών.

Με τις υπηρεσίες των Βιο – εφαρμογών απομακρύνουμε τα ακάρεα και τα περιττώματα τους, προστατεύοντας παράλληλα των οργανισμό σας και της οικογενείας σας από αλλεργίες.

Προσφέρουμε και στους επιτόπιους καθαρισμούς των σαλονιών, υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες Bio-εφαρμογών εξασφαλίζοντας πλήρη καθαριότητας και υγιεινή.

arlagroup καθαρισμός στρωμμάτων

Το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας και με τον ειδικό εξοπλισμό μας καθαρίζει με λεπτομέρεια, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα υπεύθυνα τα στρώματα σας.

Εμπόριο αυτοκινήτων

Από το 2015 η εταιρία μας ασχολείται και με το εμπόριο αυτοκίνητων επαγγελματικών IX αυτοκίνητων . Σκοπός μας είναι η εισαγωγή των καλυτέρων αυτοκίνητων για την επιχείρηση σας.

arlagroup αποφράξεις αγωγών
Αποφράξεις αγωγών - απολυμάνσεις

Αποφράξεις αγωγών με πίεση νερού και ατσλίνα.Κουζίνες, σιφόνια δαπέδων κεντρικών αγωγών.

 

 

Αρχή μας είναι η φροντίδα της καθαριότητας των χώρων που αφιερώνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και είναι για εμάς ζωτικής σημασίας.

Arla Group Καθαρισμός χαλιών © 2021