Εταιρεία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1982 με τα τότε πρότυπα της Σουηδικής τεχνολογίας - τεχνογνωσίας - υλικών καθαρισμού. Το 1997 αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς υπό τον Μάρα Δημήτριο όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας Arla Group είναι:

  • Καθαρισμός χαλιών , κουβερτών, παπλωμάτων, φλοκατών.
  • Επιτόπου καθαρισμοί μοκετών - σαλονιών.
  • Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων
  • Γενικοί καθαρισμοί κατοικιών - καταστημάτων - τζαμιών - δαπέδων πάσης φύσεως.
  • Αποφράξεις αγωγών - απολυμάνσεις.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο του καθαρισμού το 2006 η εταιρία επένδυσε και δημιούργησε για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 900 τ.μέτρων. Ένα χρόνο αργότερα η εταιρία επένδυσε σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για τον καθαρισμό χαλιών, κουβερτών, παπλωμάτων δίνοντας έτσι μια άλλη αίσθηση στην ασφάλεια και στην ποιότητα του καθαρισμού.

Το 2009 η εταιρία βρίσκεται και πάλι στην ευχάριστη θέση να προβάλλει μια νέα σουηδική τεχνογνωσία στον καθαρισμό και γυάλισμα των μαρμάρων - αποξυδικών δαπέδων χωρίς σκόνη και χημικές ουσίες, για σπίτια, καταστήματα, εκκλησίες.

Το 2009 παρουσιάζει η εταιρία και πάλι μια νέα καινοτομία στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων. Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι 100% βιοδιασπώμενα. Ακόμη είναι microsplitting, δεν περιέχουν σαπούνια τοξικά και είναι ακίνδυνα για εσάς και το περιβάλλον και τα κατοικίδια. Η εταιρία έχει έδρα την Κατερίνη - νομό Πιερίας και δραστηριοποιείται στο νομό Λάρισας και προσεχώς στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα για τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως εξοπλισμένες από κάμερες οι οποίες παρακολουθούν τον χώρο 24 ώρες το 24ωρο. Οι συναγερμοί είναι συνδεδεμένοι με ιδιωτική εταιρία security και όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα στην εταιρία Interamerican για κλοπή φωτιά, πλημμύρα και πάσης φύσεως ζημιά με αριθμό συμβολαίου 3885277-04.

Βρείτε λύσεις στις Υπηρεσίες μας...

Καθαρισμοί χαλιών

Bio -Εφαρμογές Factory Solutions Green & Clean Services Factory Solutions: Η Arla Group  Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος , δημιουργεί  Καινοτόμα προγράμματα, άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη και αποτελεσματικά αναπτυγμένη Προαγωγή Καθαριότητας σε επίπεδο υπηρεσιών, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά…

Περισσότερα...

Bio-εφαρμογές

Βελτιώνουμε την ζωή στους εσωτερικούς χώρους Τον κώδωνα του κινδύνου μας κρούουν οι πανεπιστημιακοί ερευνητές, για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Τα αποτελέσματα δείχνουν επιβαρυμένους εσωτερικούς χώρους, με το 60% των κρουσμάτων άσθματος που παρατηρούνται στην Ελλάδα να οφείλονται στη ρύπανση και επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων. Επιστημονικές ιατρικές έρευνες και μελέτες αναφέρουν ότι, εάν…

Περισσότερα...

Καθαρισμοί χώρων

Αρχή μας είναι η φροντίδα της καθαριότητας των χώρων που αφιερώνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και είναι για εμάς ζωτικής σημασίας. Ερχόμαστε στο χώρο σας για να σας δώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες του την οικονομική προσφορά μας χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση ή επιβάρυνση. Ο καθαρισμός γίνεται με…

Περισσότερα...