Καθαρισμοί χαλιών

Bio -Εφαρμογές Factory Solutions

Green & Clean Services Factory Solutions: Η Arla Group  Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος , δημιουργεί  Καινοτόμα προγράμματα, άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη και αποτελεσματικά αναπτυγμένη Προαγωγή Καθαριότητας σε επίπεδο υπηρεσιών, συμβάλλοντας ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και στην  προστασία του περιβάλλοντος.

Το τμήμα της Arla Group Factory Solutions μπορεί να σας παρέχει Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις και στον τομέα των Επαγγελματικών Bio -Εφαρμογών Καθαρισμού Χαλιών, μέσα από τα εξής στάδια:

Παραλαβή-Παράδοση

Μετά το τηλεφώνημα παραλαμβάνονται τα χαλιά-μοκέτες, προς επεξεργασία. Η παράδοση γίνεται την ημέρα και ώρα που θέλετε. Εάν θέλετε να παραλάβουμε τα χειμερινά και να σας παραδώσουμε τα θερινά χαλιά, οργανώνουμε την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα, ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.

Bio-Εφαρμογές Υγρού Καθαρισμού (wash & dry)

1). Επαγγελματική Απορρύπανση με Αναζωογόνηση, για το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά.Μια ειδικά μελετημένη μέθοδος εφαρμογής τινάγματος που παρέχει ποιότητα με ασφάλεια, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά, απομακρύνοντας άμμο και σκόνη μαζί με τους ‘‘ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες’’ που έχουν διεισδύσει στο βάθος του πέλους των χαλιών.

2). Έλεγχος λεκέδων και προεργασία ενός επαγγελματικού πλυσίματος.

3). Ασφαλής υγρός Bio-καθαρισμός πλυσίματος και ξεβγάλματος με εξουδετέρωση καταλοίπων και ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων’’, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό ,με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

4). Αφαίρεση του 90% του νερού, με αυτόματες επιλογές ρύθμισης, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα χαλιά.

Έλεγχος φωτεινότητας, φοράς πέλους και κροσσιών και διαδικασία του στεγνώματος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για καθαρά χαλιά χωρίς σημάδια, προστατευμένα από τον ήλιο, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

 

Συσκευασία – Αποθήκευση

Όταν ολοκληρωθεί και διαδικασία του στεγνώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια). Η Συσκευασία ολοκληρώνεται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα (Multi -Systems ) , όπου το χάλι σκουπίζεται , χτενίζεται, ενώ συγχρόνως  προστατεύεται  από τσαλακώματα – τσακίσματα, με την συσκευασία να ολοκληρώνεται με το Αυτοματοποιημένο καταγραφικό  σύστημα μετρήματος των διαστάσεων , για μια ασφαλή αποθήκευση.

Όλα τα χαλιά ασφαλίζονται.

 

 

Comments are closed.